BIMAL ugovara poljoprivrednu proizvodnju uljarica

0
82

Institut za razvoj i unapređenje poljoprivrede (IRUP) Brčko zajedno sa brčanskom fabrikom za proizvodnju ulja BIMAL d.d. organizuju i ugovaraju poljoprivrednu proizvodnju uljarica soje i suncokreta na području Bosne i Hercegovine.

Svi poljoprivredni proizvođači koji ugovore proizvodnju uljarica imaju:

– Zagarantovanu cijenu soje i suncokreta, zagarantovan otkup uz redovno plaćanje za isporučenu robu, kao i stručno nadziranje kompletnog procesa proizvodnje od strane stručnjaka sjemenarskih i zaštitarskih kuća, kao i uz preporuku agrotehničkih mjera od strane stručnjaka Poljoprivrednog instituta RS-a iz Banja Luke i poljoprivrednih Zavoda Federacije BiH, posredstvom IRUP-a.

Bankarsko kreditiranje proizvodnje vrši se posredstvom Instituta za razvoj i unapređenje poljoprivrede (IRUPA) putem telefona +387 49 911 021, +387 61 391 177 faksa +387 49 217 391 i mejl adrese [email protected], uz preporuku što bržeg javljanja, kako bi se na vrijeme odobrila kreditna linija.

Ako ste pronašli pravopisnu grešku, označite je i pritisnite Shift + Enter ili kliknite ovdje da biste nam je prijavili.

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime