Brankica Mihajlović u Ezačibašiju

0
70

Sjajni primač srpske reprezentacije, Brankica Mihajlović, sledeće sezonu nosiće dres najtrofejnije turske ekipe Ezačibaši iz Istanbula,ovogodišnjeg pobednika Lige šampionki.

Vijest je potvrdila Brankica, koja je ovog vikenda sa priprema reprezentacije Srbije u Baru skoknula do Brčkog, kako bi obavila privatne poslove.

“Iako su razgovori o mom prelasku u redove poljskog šampiona Hemik Police iz Vroclava bili skoro pri kraju,sa menadžerom Bojanom Šimurinom definitivno sam odlučila da narednu godinu provedem u Istanbulu” – rekla je Mihajlovićeva.

Prethodnu sezonu provela je u Japanu, gde je igrala za ekipu Hisamicu Spring iz Kobea sa kojom je uspela da osvoji Kup zemlje “izlazećeg sunca”.

Potpis Brankice Mihajlović na ugovor sa Ezačibašijem evropskim šampionom znači da će naredne takmičarske godine ljubitelji odbojke na Bosforu gledati dve vanserijske srpske odbojkašice, budući da je ugovor sa ovom ekipom nedavno potpisala i Tijana Bošković mlađani korektor Srbije.

Zanimljivo je da su i Brankica i Tijana stasale pod okriljem odbojkaške organizacije Republike Srpske.

(Radio Brčko)

Ako ste pronašli pravopisnu grešku, označite je i pritisnite Shift + Enter ili kliknite ovdje da biste nam je prijavili.

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime