Danas počinje upis na Ekonomski fakultet Brčko

0
118

Ekonomski fakultet Brčko Univerziteta u Istočnom Sarajevu raspisao je Konkurs za upis redovnih i vanrednih studenata na akademsku 2018/2019. godinu.

Prijave na konkurs počele su danas 18. juna i trajaće do 27. juna 2018. godine, a polaganje prijemnog ispita za upis na prvu godinu akademskih studija zakazano je za petak 29. juni u 9:00 časova. Prilikom prijave za polaganje prijemnog ispita, budući studenti biraju dva predmeta koja će da polažu od ponuđena četiri – informatika, ekonomika preduzeća, sociologija i matematika.

Budući studenti bi trebalo da za prijavu na konkurs, u studentsku službu fakulteta predaju popunjen obrazac prijave, diplomu o završenoj srednjoj školi i svjedočanstva za sve četiri godine srednjoškolskog obrazovanja, zatim izvod iz matične knjige rođenih i uvjerenje o državljanstvu, te da uplate 60 KM za naknadu troškova za polaganje prijemnog ispita.

Ekonomski fakultet Brčko slovi za jednu od većih i eminentnijih naučno – obrazovnih ustanova u zemlji u oblasti ekonomskih nauka. Od školske 2007/2008. godine na Fakultetu se organizuje studij prvog ciklusa na dva licencirana studijska programa: Računovodstvo i finansije i Menadžment, a od školske 2011/2012. godine omogućeno je studiranje i na drugom ciklusu, odnosno master studiju, i to na tri licencirana studijska programa: Ekonomska politika i razvoj, Marketing i menadžment i Bankarski i finansijski menadžment.

www.brckodanas.com

Ako ste pronašli pravopisnu grešku, označite je i pritisnite Shift + Enter ili kliknite ovdje da biste nam je prijavili.

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime