KK Lavovi domaćin Finalnog turnira Prvenstva RS

0
78

Košarkaški savez Republike Srpske na sjednici Izvršnog odbora održanoj 29. januara 2018. godine donio je odluku da domaćin Finalnog tunira Prvenstva Republike Srpske u konkurenciji pionirki bude Košarkaški klub Lavovi Brčko.

Pored ženske pionirske selekcije Košarkaškog kluba Lavovi za titulu prvaka Republike Srpske boriće se i ŽKK “Trebinje 03” iz Trebinja, KK “WBS Basketball” iz Teslića i OKK “Feniks” iz Banja Luke. Pored šampionske titule, učesnici će se boriti i za plasman u Ligu mladih BiH pod okriljem Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine, što ujedno predstavlja i najviši rang takmičenja u Bosni i Hercegovini.

Turnir će biti održan u subotu i nedelju, 03. i 04. februara 2018. god. u sportskoj dvorani Tehničke škole u Brčkom uz besplatan ulaz.

U sklopu priprema za Finalni turnir Prvenstva Republike Srpske, pionirke Košarkaškog kluba Lavovi, u nedelju, 28. januara, odigrale su prijateljsku utakmicu u Brčkom protiv KK “MD Klinci” iz Modriče i ostvarile pobjedu rezultatom 39:26 (16:05; 08;02; 05;12 i 10;07).

Trener Aleksandar Bližnjaković na ovoj utakmici računao je na sve djevojke koje će biti u sastavu i za Finalni tunir Prvenstva Republike Srpske i to: Milica Đokić, Adna Okić, Nataša Maksimović, Ana Đokić, Amila Smajić, Katarina Stanišić, Sara Đokić, Nikolina Đokić, Melinda Selimbašić, Anđela Bajević, Tamara Šarenac, Katarina Pudić, Anđela Tomić i Teodora Tutić

Ako ste pronašli pravopisnu grešku, označite je i pritisnite Shift + Enter ili kliknite ovdje da biste nam je prijavili.

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime