“Mali Pab” proslavio sedmi rođendan (Foto galerija)

0
202

“Mali Pab” – kafić koji se nalazi skoro u samom centru grada, pored šetačke zone, proslavio je sinoć svoj sedmi rođendan.

Ovo mjesto poznato je po tome što je na čudan i simpatičan način absolutno drugačije od drugih kafića. Raznorazne manifestacije poput beer-ponga, kafanskih večeri, maskenbala, jesenjih žurki možete pronaći samo u Malom Pabu.

Riječ je o pravom kvartovskom kafiću u kojem svi znaju svakoga i gdje stalni gosti već godinama ispijaju svoju jutarnju kafu, gledaju utakmice i uživaju u večernjim provodima. Mjesto gdje su nastala brojna prijateljstva, veze pa i poneki brak i gdje su se ispratile mnoge generacije maturanata. U Mali Pab navraćaju i mladi i stari.

“Kao kod svoje kuće” – nepisani je moto Malog Paba.

Na rođendanskoj fešti koju su organizovali vlasnici, okupio se veliki broj gostiju ovog sada već poznatog paba. Naravno, kako to njihova tradicija nalaže, i ove godine dodijeljena je “Zlatna krigla Malog Paba” – mali znak pažnje kojim vlasnici iskazuju zahvalnost odanim gostima i prijateljima. Kako je to izgledalo, pogledajte kroz galeriju.

Ako ste pronašli pravopisnu grešku, označite je i pritisnite Shift + Enter ili kliknite ovdje da biste nam je prijavili.

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime