Agencija „PRetorika“ Brčko bavi se prvenstveno odnosima s javnošću, odnosima s medijima, pisanjem i uređivanjem tekstova, izradom internet stranica, grafičkim dizajniranjem, izgradnjom imidža organizacije, marketinškim kampanjama, organizacijom događaja, te ostalim PR uslugama.

U okviru agencije djeluje naš zabavno-informativni portal koji pruža svakodnevne informacije o aktuelnim dešavanjima u Brčkom, okolini i regionu, brojne zanimljivosti, sportske aktuelnosti, informacije o kulturnim dešavanjima, poslovne vijesti, informacije iz svijeta tehnologije i dr.

Riječ je o vlastitim ili prenesenim sadržajima, sadržajima partnera ili onim kreiranim od strane posjetilaca, te linkovima na spoljne stranice.

Pažljivo biramo i analiziramo svaki objavljeni članak sa ciljem da podstaknemo društvenu odgovornost i obrazovanje, te da promovišemo kreativnost i međusobno poštovanje. Svoje čitaoce podstičemo na razmišljanje, te ih činimo bogatijim novim saznanjima i informacijama.

Ukoliko ste zainteresovani, Vašu kompaniju, brend, proizvode i usluge možete da reklamirate na našem portalu u vidu banner-a, pop-up prozora, sponzorisanih tekstova ili na drugi način. Da biste preuzeli aktuelni cjenovnik oglašavanja, potrebno je da popunite formu koja se nalazi na desnoj strani.

Kontaktirajte nas:
[email protected]
[email protected]

Preduzetnik za usluge
Agencija za promociju, reklamu i propagandu „PRetorika“
Prote M. Nenadovića 85
76 100 Brčko
Brčko distrikt BiH
+ 387 65 597 687

ID broj: 4700685830007
Banka: SBERBANK d.d. Sarajevo
Broj računa: 1408021120019640
Preduzetnik nije obveznik PDV-a

Kontakt forma