Najveći ženski problemi za vrijeme seksa

0
73

Ženski problemi za vrijeme seksa imaju razne uzroke, a na prvom mjestu je neugoda. Ako žena nije opuštena, od dobrog seksa nema ništa, niti za jednog partnera, pa bi muškarcima bilo pametno saznati što brine žene, kako bi to uspješno riješili.

Najveća je zabrinutost uvijek oko izgleda, preciznije, nesavršenosti tijela koji najčešće uzrokuju da se seks odvija u mraku. No, tu žene griješe – u tim trenucima njemu stvarno ne pada ni na kraj pameti razmišljati o tome imate li strije ili koju kilu viška.

S druge strane, muškarci vole kad ih se pita što vole, i na neki način očekuju i od žena da budu prilično otvorene u vezi svojih želja. Kako većina žena brine hoće li partner napraviti sve što treba kako bi je doveo do orgazma, rješenje je jednostavno – recite mu.

Za kraj, ne, on se neće smijati vašem izrazu lica tijekom orgazma. No, ako vas to baš tako jako brine, upalite svijeće, pa neka igra svjetla i sjene sve dodatno začini i doda dozu senzualnosti.

Ako ste pronašli pravopisnu grešku, označite je i pritisnite Shift + Enter ili kliknite ovdje da biste nam je prijavili.

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime