Od marta godišnje karte za parkiranje jeftinije za 80%

0
122

Pred poslanicima brčanske Skupštine našao se danas i novi cjenovnik JP Putevi vezan za naplatu parking prostora u Brčkom, koji je nakon diskusija i dobio podršku osnivača. Cjenovnik koji je dobio podršku Skupštine je način da se u djelo provede sve ono što su iz JP Putevi već ranije najavljivali. Cjenovnik stupa na snagu objavom u Službenom glasniku a njegova implementacija u stambenim zonama mogla bi krenuti od 1. marta. Pored toga Skupština je uvojila i plan rada ovog preduzeća za 2017. godinu.

“Mi želimo da investiramo, da u skladu sa našim mogućnostima i odlukom Skupštine probamo napraviti i kružne tokove i javne garaže, da imamo vlastiti operativu. Danas smo praktično dobili zeleno svjetlo za to. Nadamo se podršci svih vladinih odjeljenja koja zajedno sa nama trebaju taj dio da provedu. Odlike tog plana su 40% veći prihodi, troškovi na istom nivou i broj zaposlenih značajno veći”, kazao je Miroslav Miškić, direktor JP Putevi Brčko.

Ako ste pronašli pravopisnu grešku, označite je i pritisnite Shift + Enter ili kliknite ovdje da biste nam je prijavili.

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime