Odbojkaški kamp Vanje Grbića od 18. juna do 28. jula na Zlatiboru

0
109

Za tačno mjesec dana 18. juna 2018. godine na Zlatiboru počinje Drugi Eurocrem odbojkaški kamp Vladimira Vanje Grbića. Kamp traje do kraja jula, tačnije do 28. jula i biće realizovan kroz četiri smjene, po 10 dana, odnosno smjene su od 18.6.-28.6, 28.6.-8.7., 8.7-18.7. i 18.7.-28.7.

Specijalni gosti kampa u prvoj i drugoj smjeni su bivši brazilski profesionalni odbojkaš Gilberto Amauri de Godoy Filho, poznatiji kao Giba, i Paweł Zagumny, bivši poljski profesionalni odbojkaš. Polaznici kampa će od njih moći da saznaju više o socijalnim projektima i prevenciji bolesti.

Iako nosi prefiks odbojkaški, kamp nije namijenjen samo za djecu sa prethodnim odbojkaškim iskustvom, jer su ciljevi kampa: zdravlje, prevencija i napredak djece na ortopedskom, motoričkom i psiho – socijalnom razvoju. Kamp je namijenjen za djecu i mlade uzrasta od osam do 20 godina.

U kampu će biti realizovane sljedeće aktivnosti: ortopedska dijagnostika, status kičme i stopala djece, motorička dijagnostika, zatim sila, brzina i izdržljivost, tehnička evaluacija, usvojenost tehnike i prijedlog eventualne korekcije, potom psiho – socijalna dijagnostika, realizacija radionica sa poznatim ličnostima o različitim interesantnim temama – od razvoja socijalnih vještina do brige o sebi i saigračima. Kamp omogućava i besplatnu edukaciju za trenere, što je izuzetno značajno, jer znanja koja treneri usvajaju na ovom kampu dalje prenose na svoje timove, te ovaj kamp na taj način posredno živi tokom cijele godine.

Prošlogodišnji kamp prošlo je 456 djece i mladih, što je zaista impozantno za prvu godinu, a ove godine očekuje se 200 djece po smjeni, odnosno 800 ukupno. Djeca će biti raspoređenja u grupe od 10 – 12 članova, svaka grupa će imati svog trenera, a rad svih grupa i trenera nadgledaće lično Vladimir Grbić, saopšteno je iz organizacije kampa.

 

U drugoj smjeni kampa učestvovaće i osam polaznika, kao i treneri „Odbojkaške akademije Dijana Vasić“ iz Brčkog, čiji je Vanja bio gost 11. marta. Podršku u organizaciji prevoza do kampa polaznicima Akademije pružiće i kompanija Termolektro d.o.o. Brčko.

Više informacija o kampu saznajte na zvaničnoj web stranici kampvanjegrbica.rs, ostalo je još malo slobodnih mjesta u kampu, tako da zainteresovani, požurite sa prijavama.

www.brckodanas.com

Ako ste pronašli pravopisnu grešku, označite je i pritisnite Shift + Enter ili kliknite ovdje da biste nam je prijavili.

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime