Pionirke KK Lavovi među četiri najbolje ekipe u Republici Srpskoj

0
91

Ženska pionirska selekcija našeg kluba ostvarila je do sada najveći rezultatski uspjeh u istoriji kluba plasmanom na finalni turnir Prvenstva Republike Srpske,odnosno plasman među četiri najbolje ekipe u Republici Srpskoj.

Na juče održanom polufinalnom turniru Prvenstva Republike Srpske u konkurenciji pionirki, naše košarkašice su ostvarile do sada najveći uspjeh u istoriji kluba plasmanom na finalni turnir Prvenstva Republike Sprske, odnosno plasmanom među četiri najbolje ekipe u Republici Srpskoj.

Na tuniru koji je održan u Brčkom, u sportskoj dvorani Tehničke škole ugostili smo ekipe ŽKK “Trebinje 03” iz Trebinja i OKK “Igman” iz Istočne Ilidže. I pored činjenice da su pionirke Lavova ubjedljivo najmlađa ekipa u pionirskoj konkurenciji na prostorima Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, to im nije smetalo da izuzetno požrtvovanom igrom i borbenošću u odlučujućoj utakmici protiv OKK “Igman” zabilježe pobjedu rezultatom 52:49 (17:20, 08:10, 18:12, 09:07) i ostvare plasman na finalni turnir, koji predstavlja izuzezno veliki uspjeh.

Trener Aleksandar Bližnjaković na ovom turniru računao je na sledeće košarkašice: Milica Đokić, Tamara Šarenac, Amila Smajić, Sara Đokić, Adna Okić, Nikolina Đokić, Ana Đokić, Katarina Stanišić, Melinda Selimbašić, Nataša Maksimović, Anđela Bajević i Džejla Hodžić.

Na finalnom turniru za prvaka Republike Srpske koji će biti održan 03. i 04. februara pored Lavova učestvovaće i ŽKK “Trebinje 03”, KK “WBS” iz Teslića i OKK “Feniks” iz Banja Luke. Domaćin turnira biće poznat narednih dana nakon odluke Košarkaškog saveza Republike Srpske.

Ako ste pronašli pravopisnu grešku, označite je i pritisnite Shift + Enter ili kliknite ovdje da biste nam je prijavili.

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime