Počele radionice muzičkog projekta “Carstvo i drugarstvo”

0
145

U organizaciji Udruženja “Beba više” juče je u Omladinskom centru u Brčkom održan prvi čas u okviru projekta “Carstvo i drugarstvo”. Riječ je o muzičkim radionicama za djecu uzrasta od četiri do osam godina, koje imaju za cilj da kroz igru i druženje mališani nauče svoje prve muzičke korake.

Radionice vode volonterke Udruženja „Beba više“ Aleksandra Lizdek i Anja Ž. Petković. Aleksandra je profesorica solo pjevanja, a Anja profesorica klavira, što radionicama daje dovoljnu ozbiljnost u smislu pažljivo osmišljenog plana i programa rada. Ipak, s obzirom da je riječ o muzičkim časovima za mališane, sve što će učiti, učiće kroz igru, zabavu, ples i naravno pjesme.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Djeca će imati priliku da upoznaju sopstvene vokalne sposobnosti, razviju sluh, shvate svijet oko sebe i iskažu svoja lična iskustva, razviju osjećaj za ritam, nauče da razlikuju instrumente i njihove zvukove, razviju intelekt, steknu nove prijatelje, oslobode se treme i kroz carstvo muzike postanu pravi drugari.

Sudeći prema reakcijama, prvi čas je prošao odlično i svi mališani su se oslobodili straha i treme, a profesorice su pokazale zadovoljstvo brojem zainteresovane djece, kao i njihovim odnosom prema muzici.

Za više informacija, kontaktirajte Udruženja „Beba više“ putem facebook stranice.

www.brckodanas.com

Ako ste pronašli pravopisnu grešku, označite je i pritisnite Shift + Enter ili kliknite ovdje da biste nam je prijavili.

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime