Pogledajte urnebesni intervju američkog komičara s Bradom Pittom

56

50-godišnji Brad Pitt najnovija je zvijezda talk showa Between Two Ferns koji vodi američki komičar, 45-godišnji Zack Galifianakis, poznat po ulozi u trilogiji ‘Mamurluk’, koji ga je ispitivao zaista neobična i provokantna pitanja s kojima se glumac dosad još sigurno nije susreo, a cijela je situacija ispala poprilično smiješna.

Zašto glumiš u toliko filmova u kojima tvoj lik mrzi naciste, a izgledaš poput Hitlerova dvojnika – samo je jedno od provokantnih pitanja na koja poznati glumac nije imao spreman odgovor.

Ipak, najviše se istaknula provokacija u sklopu koje ga je Zack upitao je li se zaljubio u Angelinu Jolie na prvi pogled, kao što se Ross u Rachel u američkoj humorističnoj seriji ‘Prijatelji’, u kojoj je jednu od glavnih uloga imala Bradova bivša djevojka Jennifer Aniston. Brad je ostao bez reakcije, a nakon nekoliko trenutaka šutnje, Zack je upalio naslovnu pjesmu serije ‘I’ll Be There For You’, dodatno začinivši Bradovu neugodnu situaciju.

Sve je zaokružio posljednjim pitanjem koje je glasilo: “Misliš li da se ljudi možda previše fokusiraju na tvoj izgled pa stoga ni ne primjete koliko si ustvari loš glumac?”

(RTL)

Ako ste pronašli pravopisnu grešku, označite je i pritisnite Shift + Enter ili kliknite ovdje da biste nam je prijavili.