Prva prijateljska utakmica članova OA „Dijana Vasić“

0
220

Polaznici Odbojkaške akademije „Dijana Vasić“ treniraju više od sedam mjeseci, a posljednjih nekoliko treninga nestrpljivo su čekali svoju prvu utakmicu.

„Izbor je pao na naše komšije i sjajnu ekipu iz ŽOK „Crvena zvijezda“ Obudovac, koji su se jako obradovali našem pozivu i prihvatili da odigramo prijateljsku utakmicu“, otkriva nam Dijana Vasić.

Više od 40 članova Odbojkaške akademije uzrasta od devet do 12 godina dočekalo je isto toliko mališana iz Obudovca, Šamca, Pelagićeva i Lončara.

„Potrudili smo se da obezbjedimo sve što je potrebno za jednu utakmicu. Sva djeca su dobila priliku da igraju, i da vide kako utakmica izgleda kada su oni jedni od igrača. Rezultat je stavljen u drugi plan, jer smo htjeli da steknu ovo vrijedno iskustvo koje će im poslužiti u budućnosti kada krenu neka veća takmičenja“, rekla je Dijana Vasić.

 

Osim na terenu, timski duh se osjetio i pored terena. Djeca su bodrila jedna druge, slavili su svaki dobijeni poen i pružali podršku za svaki izgubljeni.

„Probudili smo navijački žar kod djece, koja su sa uzbuđenjem pratila igru. Na kraju je bilo i poneko tužno lice, ali sam im svima rekla da treba glavu visoko da podignu jer ovo čemu su prisustvovali je bio pravi praznik odbojke, druženja i igre. Ja sam prezadovoljna njihovom igrom i međusobnim odnosima“, na kraju je dodala Dijana.

 

Dogovoreno je da sljedeće druženje bude u avgustu, a domaćin će biti ŽOK „Crvena zvijezda“ iz Obudovca. Do tada, polaznici akademije će imati međusobne mečeve, s obzirom da dvije grupe treniraju u Brčkom, a jedna u Bijeloj.

www.brckodanas.com

Ako ste pronašli pravopisnu grešku, označite je i pritisnite Shift + Enter ili kliknite ovdje da biste nam je prijavili.

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime