Startajmo {ZAJEDNO} – plasirajte svoje proizvode u dm-u

187

DM Drogerie Markt u BiH i Fondacija Mozaik pokrenuli su incijativu pod nazivom “Startajmo {ZAJEDNO}” koja traje u periodu od 19. marta do 6. maja, a riječ je o tome da daju priliku registrovanim proizvođačima proizvoda ili linije proizvoda iz oblasti proizvodnje hrane, dodataka prehrani, bezalkoholnih pića i čajeva ili proizvoda za njegu tijela, lica i kose, a koji su proizvedeni u BiH i nisu do sada plasirani ni u jednom prodajnom objektu, da se prijave za učešće u ovoj inicijativi i steknu mogućnost da svoj proizvod razviju, pripreme i prodaju upravo u dm prodavnicama.

Pravila i uslovi prijave, kao i formular prijave i prateće informacije o ovoj inicijativi, postavljeni su na dm platformu {ZAJEDNO} www.dm-zajedno.ba.

Osim prilike koju daju proizvođačima, organizator će ujedno imati i savjetodavnu i ulogu mentora svom budućem dobavljaču, skladištiće proizvod, promovisati odabrani proizvod kroz dm kanale oglašavanja, davati potpunu marketinšku podršku, unapređenje ambalaže, podršku u istraživanju tržišta za potrebe razvoja proizvoda i sl.

Inicijativa je dio društvene odgovornosti ove kompanije, koja je više puta dobijala priznanja Fondacije Mozaik, koja prepoznaje korporativnu odgovornost prema svojoj lokalnoj zajednici, državi, ljudima i zaposlenicima, a ovaj projekat podržavaju jer traže, osnažuju i investiraju u mlade ljude – odnosno misija im je da kreiraju dobru ekonomiju u BiH.

www.brckodanas.com

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime