„Trojka iz bloka“ za porodicu Novak iz Brezovog Polja

0
140

Na Trgu Mladih u Brčkom sinoć je, drugu godinu za redom, održana „Trojka iz bloka“, sportsko-humanitarni projekat organizacije „Srbi za Srbe“.

 

“Veliki broj okupljenih građana navijao je, radovao se i pokazao humanost na kakvu smo već navikli od Brčaka,” rekao je Miloš Subotić iz humanitarne organizacije “Srbi za Srbe” i dodao da je “zajedno sa sponzorima i prijateljima turnira, ovogodišnja „Trojka iz bloka“ skupila značajna sredstva koja će biti usmjerena na adaptaciju kuće porodice Novak iz Brezovog Polja, gdje samohrana majka odgaja šestoro djece i sigurno je da će ovaj novac otići u prave ruke”.

 

U saradnji sa Udruženjem građana „Princip“ iz Brčkog, centar grada je na jedno veče pretvoren u košarkaški teren na kojem se više od 100 građana svih uzrasta oprobalo u brzom šutiranju trojki. Pobjednički pehar pripao je Bojanu Topaloviću, članu KK “Lavovi” iz Brčkog. Drugo mjesto osvojio je Nebojša Todić, dok je bronzanu medalju osvojio Nikola Lazić.

Turnir su i ove godine podržali mnogi članovi javnog, sportskog i privrednog života Brčkog, a organizatori najavljuju da će “Trojka iz bloka“ postati tradicija u Brčkom.

www.brckodanas.com

Ako ste pronašli pravopisnu grešku, označite je i pritisnite Shift + Enter ili kliknite ovdje da biste nam je prijavili.

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime