XIV Motokoncentracija za XIV dana

0
128

Moto klub “Silver Wings” iz Brčkog organizuje četrnaeste moto susrete od petka 18. maja do nedjelje 20. maja. Za dvije sedmice Brčko će ponovo biti centar okupljanja bajkera na jednoj od najvećih moto – manifestacija u regionu.

“Očekujemo dolazak bajkera iz svih zemalja bivše Jugoslavije, zatim Austrije, Italije, Mađarske i drugih zemalja”, kaže Slaviša Letić, predsjednik moto kluba “Silver Wings”.

Motokoncentracija počinje u petak od 12:00 časova, a u večernjem terminu nastupaju Apoleon Band i grupa Štrajk na rock stage-u, dok su za techno stage zaduženi DJ Speaker Humpin i DJ Edib D. Dautović.

Centralni dan moto – susreta je subota, kada će bajkeri od 17:00 časova za sve ljubitelje motora prirediti i defile ulicama grada, a program se potom nastavljama igrama u kampu.

Motokoncentracija je poznata po dobroj muzici i svojevrsnim mini – koncertima, te će priliku da nastupe imati DJ Epano na techno stage-u i Hangover na rock stage-u, a glavna zvijezda večeri je Alen Islamović.

…"To je jedna od najvećih motorijada u regionu"💪 Alen Islamovic

Geplaatst door MC SILVER WINGS BRČKO op zaterdag 17 februari 2018

Za kraj subotnje večeri planiran je nastup DJ Dražena Zimonjića iz Brčkog.

 

Ulaz u kamp na poligonu Auto-moto društva kod bescarinske zone u Brčkom, za bajkere je slobodan, dok će ostali posjetioci izdvojiti 5 KM u subotu od 12:00 časova, dok je ulazak u petak i nedjelju besplatan.

www.brckodanas.com

Ako ste pronašli pravopisnu grešku, označite je i pritisnite Shift + Enter ili kliknite ovdje da biste nam je prijavili.

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime