Željko Pervan oduševio Brčake – još jedna uspješna organizacija „Stand-up BH“

0
72

Pred prepunom salon Doma kulture u Brčkom sinoć je nastupio poznati hrvatski komičar Željko Pervan. On je izveo svoj jednoipočasovni šou pod nazivom „Na hladnom betonu“, kroz koji je govorio o sebi, od rođenja do danas, o politici i političkim figurama i odnosima, Slovencima i Evropskoj Uniji, muško – ženskim odnosima, i drugim aktuelnim temama.

Iako šaljivo, sarkastično i satirično, toliko da je većina prisutnih izašla iz sale sa upalom mišića od smijeha, ipak je uspio da pobudi pažnju i razmišljanje Brčaka o situaciji u kojoj živimo i dešavanjima koja su naša svakodnevica. To i jeste zadatak komičara i umjetnika, da skreću pažnju na nepravdu, nelogičnosti i propuste koji utiču na živote svih građana.

Organizator šoua je Udruženje „Stand-up BH“, grupa maldih ljudi koji žele, kao i do sada, da daju doprinos kulturno – umjetničkom sadržaju u našem gradu. U tome su do sada uspjevali, a namjera im je da sa ostalim kulturnim institucijama u Brčkom organizuju izložbe, tribine, promocije, predstave… Odlazak na koncert, izložbu ili predstavu trebalo bi da bude sastavni dio naših života, a ne neki neočekivani “izlet u grad”, poručuju ovi mladi ljudi.

„Umrežavanje kulturnih radnika je neophodno. Mi podstičemo mlade umjetnike na inovativne medije izražavanja, pružajući im pomoć pri produkciji umjetničkih projekata. Potrebno je stvoriti prostor za ekspresiju mladih i njihovu kreativnost”, kaže Aleksandar Pantelić, predsjednik Udruženja, i poziva sve mlade ljude sa idejama, a bez mogućnosti za realizaciju, da se jave udruženju “Stand-up BH”.

www.brckodanas.com

Ako ste pronašli pravopisnu grešku, označite je i pritisnite Shift + Enter ili kliknite ovdje da biste nam je prijavili.

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime