10 bizarnih retro-savjeta o seksu

101

Seksualno obrazovanje je prilično nelagodna tema, ali izgleda da je u prošlosti situacija bila još gora, piše “Huffington Post”. Pogledajte samo neke od bizarnih retro-savjeta iz brojne literature, koji će vas sasvim sigurno obradovati zato što živite u sadašnjosti, piše B92:

Djevojkama je maženje i ljubljenje dosadno, ali to čine kako bi ugodile dječacima.
„Mnogim djevojkama do ovoga nije stalo, ali neke od njih su voljne da se upuste u ovo kako bi platile privilegiju zabavljanja sa dječacima“, Bert. Y. – 1958.

Klonite se prljavih misli, inače…

„Ne samo da um mora da bude čist, već se i mašta mora pažljivo čuvati. Okrenite glavu kada vidite opscene slike, kao što biste to učinili ukoliko bi u slučaju bila opasna zaraza“, „Šta bi muškarac trebalo da zna“ – 1897.

Djevojke koje se drže za ruke su „lake“
„Bez držanja za ruke tokom gledanja filma u bioskopu, čak i ukoliko dječak to zahtjeva. Možda je u pitanju test kako bi utvrdio koliko ste ’laki’“, „Date data“ – 1954.

Kućni poslovi će vas spasti od seksualnog promiskuiteta

“Kućni poslovi, posebno ribanje poda, nisu samo odlični za žensku liniju, već i za dušu. Kućni poslovi će vam pomoći da umanjite vaš seksualni apetit”. “Ann Landers Talks to Teen-Agers About Sex” – 1963.

Ukoliko se dobro ljubite, možete izgledati kao “preiskusne”

“Poljubac ne bi trebalo da daje obećanje koje devojka ne planira da održi, a ukoliko mu nedostaje tehnika, utoliko bolje”, “Helen Help Us” – 1970.

Čitanje romantičnih knjiga je vrlo opasno po vaše intimne dijelove

“Ne samo da čitanje romantičnih knjiga daje lažne i nerealne ideje o životu, već i opise ljubavnih scena, uzbudljivih romantičnih epizoda koji mogu izazvati nenormalno uzbuđenje u seksualnim organima žene”, “What A Young Woman Ought To Know” – 1913.

Djevojke, ukoliko ste dobile, ne vozite se automobilom

“Materica je zagušena tokom ovog perioda, veća je i teža nego inače. Vožnja automobilom, kao i drugim vidovima prevoza, može izazvati pojačan protok krvi”, “Woman And Her Sex And Love Life” – 1917.

Pravi dječaci čekaju

“Kada dječak čeka na seks, on će biti spreman da ponudi svoju muškost za posvećenost i društvo sjajne djevojke”. “Marked Trails for Boys” – Frank H. Cheley – 1931.

Ali ne kada se opasno “uzbude”

“Ne možete da uzbudite dječaka i očekujete da se ne zapali” – “Helen Help Us” – 1970.

Ne otvarajte teglu krastavaca na pogrešan način i nemojte imati seks na pogrešan način

“Ne biste uzeli dijamantski broš da njime otvorite teglu krastavaca, zar ne? Korišćenje seksa na pogrešan način može dovesti do iste stvari“, „Ann Landers Talks to Teen-Agers About Sex“ – 1963.

(NN)

Prethodni postMože li brak da opstane bez seksa?
Sledeći postGrađane BiH najviše brine siromaštvo 
a najmanje vjeruju policiji