10 stvari koje žene vole da im muškarci rade u krevetu

500

Seks je jedan od najuzbudljivijih događaja u životu posebno kada partner zna šta treba raditi u krevetu. Portal Metro napravio je maleni “priručnik” sa savjetima za muškarce. Uz njihove savjete ćete partnerice dovesti do ludila tijekom seksa.

1. Budite glasni

Stenjite, režite, dahćite čak i urlajte tijekom seksa. Iako je to poprilično životinjski i sirovo, ali žene se uz takve podražaje osjećaju kao seksualne božice.

2. Pokažite joj pogledom da je vrijeme za akciju

Žene strašno pali onaj međusobni pogled pun žudnje prije nego “rastrgate” odjeću jedno sa drugog. I prije samog čina im morate pokazati da ste ih već razodjenuli u svojim mislima. Pokažite joj da je želite odmah i ovdje, bez odlaganja.

3. Neka uzbuđenje raste svakim novim trenutkom

Žene vole da tokom seksa raste uzbuđenje koje ih dovodi do ludila. Muškarci, to možete “graditi” tako da istražite svaki centimetar njenog tijela. Ljubite joj vrat, pa se spustite do grudi i krenite još niže do trbuha i ispod pojasa. Uzbudite svaki dio njezina tijela i ona će vas moliti za još.

4. Radite na povjerenju

Čak i ako niste previše iskusni, možete izgraditi dovoljno povjerenja kod nje i djelovati kao pravi profesionalac. Široko se nasmiješite i nemojte na licu imati nervoznu grimasu. Budite sigurni i moćni u kretnjama!

5. Ne zaboravite na žensko tijelo

Žene često svoje partnere upozoravaju da postoje i drugi dijelovi tijela za diranje osim vagine, guze i grudi. Posvetite pozornost svim njenim oblinama, ljubite joj vrat ili se igrajte sa njezinom kosom. Tada će cijelo njeno tijelo uživati!

6. Podignite ih

Idete u teretanu? Pa iskoristite te mišiće i dignite svoju dragu, ona će to jako voljeti!

7. Dajte joj komplimente

Ona možda i nema najljepšu guzu koju ste vidjeli, ali recite joj da je njena najljepša. Poticanje će izvući ono najbolje iz nje. Komplimente uvijek voli čuti.

8. Dominirajte u krevetu

Prije nego što isprobate ovaj savjet ipak razgovarajte sa partnericom voli li takve stvari. Ako voli da vi dominirate, onda je “stisnite” uza zid, recite joj koliko je želite, pocijepajte joj odjeći i pričajte proste stvari.

9. Slušajte je

Svaku ženu “pale” drugačije stvari pa je slušajte tokom seksa kako biste doznali šta najviše voli. Ukoliko ne vjerujete svojoj percepciji, jednostavno je pitajte gdje voli da je se dira i u čemu uživa. Odgovorit će vam sigurno.

10. Komunicirajte

Kao što žene vole poticanje, tako nemaju ništa protiv niti da im kažete poneku kritiku. Recite joj ako želite brže, žešće ili u drugoj pozi. One će to cijeniti.

(Vecernji.hr)

Prethodni postRuska radio-stanica – i dalje jedna od najvećih misterija svijeta
Sledeći postDijelovi lego kockica prevrnutih u brodolomu 1997. još uvijek plutaju morem oko Cornwalla