Baviš se turizmom i želiš da pojačaš svoju digitalnu vidljivost? Prijavi se na ovaj javni poziv

101

GIZ (The Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GmbH) BiH u okviru projekta  „EU4Business Recovery“, kojeg sufinansiraju Evropska unija i Vlada SR Njemačke poziva samostalne preduzetnike i preduzeća koja vrše turističku djelatnost u BiH, da se prijave na Javni poziv za samostalne preduzetnike i preduzeća koja obavljaju turističku djelatnost u BiH za besplatnu tehničku podršku za unapređenje digitalne vidljivosti poslovnih subjekata u turističkom sektoru.

Cilj ovog Javnog poziva je jačanje vidljivosti u digitalnoj sferi poslovnih subjekata u sektoru turizma u cijeloj Bosni i Hercegovini, investicijom u digitalne alate i tehnologije koji posljedično doprinose poboljšanju poslovanja.

Prijava i broj mjesta

Na javni poziv mogu da se prijave samostalni preduzetnici i preduzeća koja vrše turističku djelatnost kao što su hoteli i smještajni objekti, turističke agencije, restorani, kao i seoska domaćinstva koja pružaju usluge vezane uz turizam.

Benefiti :

 • dvodnevna radionica za sve odabrane subjekte o korištenju digitalnih alata/kanala u turizmu nakon čega će preduzeća dobiti sertifikate
 • analiza trenutnog stanja digitalne vidljivosti preduzeća i stvaranje strategije, zavisno od potreba poslovnog subjekta,
 • savjetovanje i vodič za prezentaciju poslovnog subjekta:
  • online reputacija
  • društvene mreže
  • alati/kanali za prodaju i prezentaciju
  • web stranica i pozicioniranje na pretraživačima
  • storytelling & kreiranje sadržaja.

Svi zainteresovani su pozvani da podnesu svoje prijave u skladu sa pravilima popunjavanja i dostave prijave.

Kako se prijaviti?

Prijave na projekat moguće je podnijeti samo popunjavanjem online forme na ovom linku do 3. septembra 2023. godine. Stručni tim će pregledati prijave i odabrati 20 preduzeća koja će dobiti stručnu tehničku pomoć u narednom periodu.

IZVORwww.brckodanas.com;
Prethodni postOdobrena sredstva za samozapošljavanje i stipendiranje deficitarnih zanimanja
Sledeći postBrčko u subotu domaćin tradicionalne “Trojke iz bloka”