„Beba više“ ponovo pokreće školu za trudnice u Brčkom

111

Kako je i najavljeno na promociji časopisa „Beba više“, Centar za podršku u zajednici – Udruženje „Beba više“ iz Brčko distrikta BiH, nakon prekida uzrokovanog COVID pandemijom i nedostatkom finansijskih sredstava, ove godine ponovo nastavlja da pruža ogromnu podršku u pripremi budućih roditelja za brigu o svojoj bebi.

„Čast i zadovoljstvo nam je da najavimo nastavak projekta “Škola za trudnice”, u čemu nas je ovog puta podržala kompanija “Bakarni” Brčko, odnosno novootvorena “Arena Bakarni lonac” u čijem će se prostoru i održavati časovi“, saopšteno je iz ovog udruženja.

Kao i do sada, škola će biti besplatna, a sve zainteresovane buduće mame za pohađanje ove neizmjerno važne škole, mogu organizatorima da se jave porukom na facebook stranicu „Beba više“.

Školu vodi, kao i u prethodnom ciklusu, prenatalni instruktor, sjajna Ana Tikveša iz Bijeljine, a koordinatorka škole je Željka Jovanović, iz Udruženja „Beba više“.

Prvi pripremni čas biće održan u Areni Bakarni lonac, koja se nalazi u naselju Plazulje, iza Gastro centra, u utorak 20. juna 2023. godine u 17:00 časova.

IZVORwww.brckodanas.com
Prethodni postRadarske kontrole u periodu od 12.6.2023. godine do 18.6.2023. godine
Sledeći postKišoviti jun se nastavlja – vodostaji rijeka bi opet mogli rasti