Besplatna aplikacija za ugostitelje i njihove goste

322

Dezinfekcione barijere, rukavice, zaštitne maske, fizička distanca… Iako ne želimo priznati, postale su normalne i svakodnevne. Učimo da živimo s mjerama opreza radi zaštite zdravlja, iako ih krizni štabovi postepeno popuštaju.

Te nove mjere i način života otežavaju rad pojedinim privrednicima, posebno ugostiteljima, ali u zubarima, frizerima, kozmetičarima… Da bi im pomogli, tim brčanske MSG Grupe osmislio je aplikaciju „Spotter“.

„Ova aplikacija vlasnicima malih biznisa omogućava da na brz i lak način prate broj gostiju u lokalima, a potencijalnim gostima jasno govori u kojem lokalu imaju najveće šanse da pronađu mjesto za kafu ili obrok, kao i da unaprijed znaju koliko treba čekati na šišanje, kozmetički tretman ili stomatološku intervenciju. Način korištenja je jednostavan. Nakon što na linku https://spotter.msg-group.net/#/landing registrujete svoj biznis, dodate lokal i odaberete broj mjesta, preostaje da redovno osvježavate podatke o broju gostiju ili klijenata. To je sve. Neko od osoblja kroz jednostavan interfejs prosto dodaje ili oduzima broj trenutnih gostiju ili klijenata u objektu, što lokalu omogućava da u preglednoj aplikaciji uvijek ima uvid u broj slobodnih mjesta ili vrijeme čekanja na tretman”, kaže direktor MSG Grupe, Miodrag Marković.

“S druge strane, kada kao gost poželite negdje na kafu ili ručak, šišanje ili kozmetički tretman, umjesto da lutate od lokala do lokala, jednostavno otvorite “Spotter” na svom telefonu putem linka https://spotter.msg-group.net/ i istog trenutka vidite gdje možete naći mjesto”, kaže Miodrag.

Ova aplikacija sprečava i širenje zaraze, jer smanjuje nepotrebne ulaske gostiju u lokale koji su već puni.

“Aplikacija Spotter poklon je MSG Grupe svom gradu i državi, te je potpuno besplatna za sve korisnike, kako vlasnike privrednih subjekata, tako i za potencijalne goste. Takođe, aplikacija ne prikuplja nikakve podatke o korisnicima”, ističe direktor MSG-a.

IZVORwww.brckodanas.com
Prethodni postZa ubistvo Slavena Marčete optužen D.I. 1998. godište
Sledeći postBiH bi za dvije godine trebalo da dobije Strategiju i Akcioni plan zaštite životne sredine