BH color festival rasplesao 4000 ljudi

249

Na poligonu Bescarinske zone u Brčkom, pred oko četiri hiljade posjetilaca, 12. i 13. avgusta, održan je jedinstveni događaj u regionu – BiH Color Festival.

Igra različitim bojama, kao i fenomenalni nastupi preko 30 domaćih i regionalnih DJ zvijezda na dvije festivalske bine, obilježilo je dva nezaboravna dana festivala.

Uz odličnu muziku posjetioci su imali priliku da atmosferu i ples dodatno oboje prirodnim bojama, što je doprinijelo euforiji festivala. Mnogobrojna pirotehnička sredstva su takođe učinili atmosferu jedinstvenom.

Festival je zvanično otvorio gradonačelnik Brčko distrikta Ante Domić i poželio da ovo bude samo početak uspješne i tradicionalne festivalske priče u Brčkom, te da je festival veoma značajan za povezivanje mladih širom regiona.

Organizatori festivala su obezbijedili i poseban kamp prostor, gdje su ljubitelji potpunog festivalskog ugođaja boravili tokom festivala. Posjetioci festifvala su imali samo riječi hvale za organizatore, jer su se organizatori potrudili da posjetiocima ništa ne nedostaje i da im obezbijede nezaboravnu festivalsku avanturu.

Na Mainstage-u su nastupila velika regionalna DJ imena: Drop Department, Miloš Stankić, S.A.S.H.A., NEBS JACK, RI5E & 5HINE, Switch2Smile, Troublemakers, Vandal Steve, Vibe Out, WRECKΛGE, Zap Me Strobe, DYRIX, Speaker Humpin, RE3ORN, O&S, KRØWN.

Na Hammer Stage-u predstavili su se Garde, Davor Gvozden, Forest People, Goran Emkić, DJ Joma Maja, Kristina Lalić, Sugar lobby, TKNO, Alexander de Funk, Dražen Zimonjić, Explo, Saša Radić.

Reakcije publike su odlične, a domaći i regionalni izvođači koji su nastupili su oduševljeni tretmanom i organizacijom festivala. BH Color Festival sada postaje tradicija, ne zaboravite i narednog ljeta biti dio ovog obojenog muzičkog spektakla.

(mondo.ba)

Prethodni postTomić i Lukić osvojili KSP RECREATIVO OPEN 2016
Sledeći postMladić skočio sa nadvožnjaka

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime