Biciklista smrtno stradao u saobraćajnoj nesreći

70

Dana 15.03.2016. godine oko 23,20 sati, na lokalnom putu u mjestu Grbavica (u neposrednoj blizini Osnovne škole Grbavica), Brčko disatrikt BiH, dogodila se teška saobraćajna nezgoda, u kojoj je jedno lice smrtno stradalo.

Na mjestu događaja policijski službenici Jedinice saobraćajne policije, konstatovali su da je u saobraćajnoj nezgodi učestvovalo putničko motorno vozilo marke “Golf II” , bosanskohercegovačkih registarskih oznaka, kojim je upravljalo lice – vozač sa inicijalima T.M. rođen 1967. godine iz Brčkog, te vozač bicikla sa incijalima M.P. rođen 1957. godine iz Brčkog, koji je usljed povreda zadobijenih u ovoj saobraćajnoj nezgodi smrtno stradao.

Prema prikupljenim informacijama sa lica mjesta, do saobraćajne nezgode najvjerovatnije je došlo tako što se vozač p/m/v marke „Golf II“, kretao lokalnim putem i u mjestu Grbavica sustigao biciklistu, te prednjim dijelom vozila ostvario kontakt sa istim, nakon čega je biciklista pao na kolovoz i od zadobijenih povreda, smrtno stradao. Na vozilima je pričinjena manja materijalna šteta.

Na mjestu događaja, policijski službenici Jedinice saobraćajne policije Policije Brčko distrikta BiH, pod nadzorom dežurnog tužioca Tužilaštva Brčko distrikta BiH, obavili su uviđaj, te su preduzeli sve mjere i radnje na dokumentovanju ove teške saobraćajne nezgode.

Prethodni postASuBiH: Radionica na temu financija i ekonomije
Sledeći postKonobar uz kafu služio i marihuanu

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime