Bijeljina organizuje prvo kolektivno vjenčanje

23

„Kruna ovogodišnjih „Pantelinskih dana“ biće ona najljepša – mladenačka. Prvi put u Bijeljini, ali i prvi put u Republici Srpskoj, biće organizovano kolektivno vjenčanje, koje će biti održano 11. avgusta u Bijeljini“, saopštila je gradska vlast u Bijeljini.

Kao pokrovitelj ove nesvakidašnje manifestacije, Grad Bijeljina će, u saradnji sa partnerima, za 20 parova koji se prvi prijave obezbijediti odijelo za mladoženju, vjenčanicu, profesionalno šminkanje i frizuru za mladu, profesionalno fotografisanje, prevoz kočijama i limuzinama do Etno-sela „Stanišići“, gdje će za parove biti obezbijeđen svečani ručak, te će finansirati sve administrativne troškove sklapanja braka. Osim nabrojanog, mladence očekuje još mnogo lijepih iznenađenja, poručuju iz bijeljinske gradske uprave.

Gradska uprava poziva sve zainteresovane parove, širom Republike Srpske, da se za učešće prijave najkasnije do 30. juna i iskoriste priliku da svoja imena upišu na jednu od najljepših stranica istorije Grada Bijeljina.

Parovi se mogu prijaviti i dobiti dodatne informacije putem elektronske pošte na adresu kolektivnovjencanje@gradbijeljina.org ili na broj telefona 055/233-121 svakim radnim danom od 11:00 do 15:00 časova.

Srećno mladenci!

IZVORGrad Bijeljina
Prethodni postU toku konkurs za „Najljepši ćirilički rukopis“
Sledeći postCentralna banka BiH povlači iz opticaja više novčanica