BIMAL podržao kampanju udruženja Kupujmo i koristimo domaće

71

Brčanski BIMAL pružio je podršku kampanji udruženja Kupujmo i koristimo domaće za promociju domaćih proizvoda i usluga pod sloganom „Domaće ili strano, nije ti to isto“.

Iako je BIMAL danas izvozno orjentisana kompanija, koja izvozi više od 70% svojih proizvoda, kompanija BIMAL posebno ističe značaj domaćeg tržišta za svoj brend BIMAL i domaćih potrošača koji zaslužuju kvalitetan domaći proizvod, proizveden po najvišim europskim i svjetskim standardima.

„Zahvaljujući KKD udruženju, koje ovu kampanju realizuje već treći puta u posljednjih godinu dana, kao i domaćim kompanijama, učesnicama kampanje, svijest potrošača o važnosti kupovine bh proizvoda se mijenja u pozitivnom smjeru te fabrika BIMAL želi dodatno skrenuti pažnju na značaj ove inicijative“, naglasila je Nataša Pucar, direktor korporativnih komunikacija BIMAL-a.

Budući da je Bosna i Hercegovina proizvodna baza kompanije BIMAL i regionalno sjedište grupacije za cijelo područje jugoistočne Europe, BIMAL posebnu pažnju posvećuje održavanju liderske pozicije na domaćem tržištu sa brendom BIMAL.

Prethodni postTransformacija medvjedice koja je bila u zarobljeništvu 30 godina
Sledeći postSvjetski dan zdravlja – 7. april

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime