BIMAL ponovo ‘okićen’ zlatom na Novosadskom sajmu

66

Brčanski brend jestivog ulja BIMAL ponovo je okićen brojnim zlatnim medaljama za kvalitet na 83. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.

Ocjenjivanjem kvaliteta, koje se tradicionalno izvodi u okviru najvećeg sajamskog događaja poljoprivrede i prehrambene industrije u regiji, stručna komisija je dodijelila zlatnu medalju za jestivo rafinisano suncokretovo ulje BIMAL u pakovanjima od 1 l, 2 l, 5 l i 10 litara te zlatnu medalju za ekstra djevičansko maslinovo ulje BIMAL u staklenoj boci od 0,75 litara.

Pored ovih, kompanija BIMAL je dobila nagradu u vidu velikog šampionskog pehara Novosadskog sajma za visoki kvalitet jestivih rafinisanih ulja suncokreta i ekstra djevičanskog maslinovog ulja, kao i konstantno učešće u ocjenjivanju kvaliteta jestivih ulja.

„Zlatne medalje za brend BIMAL i praznanje za kompaniju BIMAL su još jedna potvrda akademske zajednice i industrije za ono što kompanija BIMAL gradi dugi niz godina, a to je proizvod jestivog ulja koji ispunjava svjetske standarde kvaliteta te je kao takav dostupan i domaćim potrošačima“, naglasila je povodom dodjele nagrada Nataša Pucar, direktor korporativnih komunikacija BIMAL-a.

Prethodni postDvije godine poslije poplava
Sledeći postU Srpskoj Varši se zapalio automobil

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime