Bolji posao – sedmična ponuda poslova

45

Tražiš posao? Prijavi se na portalu boljiposao.com i srećno.

Dekra / Dr. Oetker zapošljava na poziciji Product Manager (m/f) u Sarajevu. Poslodavac omogućava otvoreno i jedinstveno radno okruženje, fleksibilno radno vrijeme, hibridni rad, kontinuirane edukacije i timsku podršku, te stimulativnu atmosferu s fokusom na profesionalni razvoj. Prijavite se do 18.11.2023. putem linka.

Ustanova Familia traži asistenta za tehničku podršku u IT odjeljenju (m/ž)  u Sarajevu. Poslodavac omogućava kontinuirane edukacije, autonomiju, te ugodno radno okruženje. Prijavite se putem linka do 25.11.2023.

ProMark d.o.o. Mostar zapošljava na pozicijama pomoćni građevinski radnik m/ž, armirač (m/ž) i tesar (m/ž) u Mostaru. Poslodavac obezbjeđuje odlične uslove rada u uhodanom timu, smještaj, radnu dozvolu i uniformu, mogućnost napredovanja, te mogućnost povećanja plate zavisno od produktivnosti rada. Prijavite se putem linka do 10.11.2023.

Geomet d.o.o. zapošljava na poziciji Rukovodilac službe (sektora) mašinskog održavanja m/ž u Olovu. Poslodavac omogućuje rad na odgovornoj poziciji, podsticajno okruženje i prijatnu radnu atmosferu, rad na izazovnim projektima koji će obogatiti vaše iskustvo te mogućnost usavršavanja i napredovanja. Prijavite se putem linka do  19.11.2023.

IN d.o.o. zapošljava na poziciji vozač tegljača (m/ž) na području Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore. Poslodavac omogućava rad u ugodnoj i podsticajnoj atmosferi, te ugovor o radu na određeno vrijeme, s tendencijom stalnog zaposlenja. Prijavite se putem linka do 24.11.2023.

Za veću ponudu poslova, pogledajte portal boljiposao.com. Srećno!

IZVORwww.brckodanas.com; www.boljiposao.com;
Prethodni postOd 1. novembra obavezna zimska oprema
Sledeći postEkonomski fakultet Brčko domaćin IX konferencije o perspektivama partnerstva vlasti, privrede i institucija obrazovanja