Bolji posao – sedmična ponuda poslova

73
www.boljiposao.com

Tražiš posao? Prijavi se na portalu boljiposao.com i srećno.

Soho Wintech PVC d.o.o. zapošljava skladišnog radnika (m/ž) u Sarajevu i Živinicama. Poslodavac omogućuje autonomiju, ugodnu radnu atmosferu i podsticajan tim. Prijavite se putem linka do 14.12.2023.

Jurčič & Co., d.o.o. zapošljava autolimara na teretnim vozilima (m/ž) u Sloveniji. Očekuje Vas rad na puno radno vrijeme, rad u profesionalnom okruženju, uključivanje u mladi kolektiv, regulisanje radne i boravišne dozvole, te stimulativna mjesečna plata. Prijavite se putem linka do 16.12.2023.

MIBO Komunikacije d.o.o. zapošljava na poziciji inžinjer za telekomunikacione sisteme (m/ž) u Sarajevu. Očekuje Vas rad sa profesionalcima, profesionalni i lični rast. Prijavite se putem linka do 15.12.2023.

Partners&Orka zapošljava na poziciji vozač cerade (CE kategorija) (m/ž) širom Europe. Poslodavac osigurava platu od 2.500 – 2.600 evra neto, tendenciju stalnog zaposlenja, izradu radnih i boravišnih dozvola, plaćen godišnji odmor i regres, bonuse, kao i ugodnu atmosferu. Prijavite se putem linka do 10.12.2023.

Monetize AD d.o.o. Sarajevo zapošljava na poziciji operater u Call centru za njemački jezik (m/ž) u Sarajevu i Tuzli. Očekuje Vas besplatan obrok unutar radnog vremena, prostor za rekreaciju i aktivnosti za jačanje timske energije, slobodni vikendi te inspirativan prostor za rad. Prijavite se do 13.12.2023. putem linka.

Za veću ponudu poslova, pogledajte portal boljiposao.com. Srećno!

IZVORwww.brckodanas.com; www.boljiposao.com;
Prethodni postDo kraja sedmice oblačno, hladno i kišovito – na planinama snijeg
Sledeći postPlavi novembar – mjesec ukazivanja na zdravlje muškaraca