Bolji posao – sedmična ponuda poslova

68
www.boljiposao.com

Ako želite brzo pronaći posao, posjetite portal boljiposao.com. Otkrijte kojih pet atraktivnih pozicija su dostupne samo za vas ove sedmice!

Webhelp BH d.o.o. traži savjetnika za korisničku podršku (m/ž) u Sarajevu s poznavanjem njemačkog jezika. Posao uključuje podršku kupcima, obradu upita i održavanje baze podataka. Nude fiksnu platu, ugovor na neodređeno, rad u smjenama, kao i druge pogodnosti. Prijavite se putem linka do 15.2.2024. godine.

Grand Hotel Neum zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je Neum. Nudi se stimulativan lični dohodak, ugodna radna atmosfera i ugovor o radu na određeno vrijeme. Prijavite se putem linka do 24.2.2024. godine.

Stamen Modules d.o.o. zapošljava menadžera logistike (m/ž), referenta nabavke (m/ž), lakirera (m/ž) i na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je Sarajevo. Nudi se ugodna radna atmosfera i mogućnost napredovanja. Za više informacija o pojedinome poslu posjetite link do 14.2.2024. godine.

Tim System traži radnika za organizaciju transporta i logistike voznih parkova u Sarajevu. Potrebno je radno iskustvo i fakultetsko obrazovanje u saobraćajnom, mašinskom ili elektrotehničkom smjeru, kao i poznavanje rada na računaru (MS Office). Prijavite se putem linka do 7.3.2024. godine.

Agencija za državnu službu BiH traži direktora za Agenciju za unapređenje stranih investicija u BiH (m/ž) te zapošljavaju na još nekoliko pozicija (m/ž). Potrebno je pet godina radnog iskustva, VSS društvenog ili tehničkog smjera, položen stručni upravni ispit, aktivno znanje engleskog jezika i poznavanje rada na računaru. Prijavite se putem linka do 16.2.2024. godine.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici boljiposao.com. Srećno!

IZVORwww.brckodanas.com; www.boljiposao.com;
Prethodni postDanas je „Dan sigurnijeg interneta”
Sledeći postTrening za mala i srednja preduzeća o zelenoj energiji