Brčaci šampioni – Zlato, srebro i dvije bronze sa svjetskog prvenstva u Kyokushin karateu u Mađarskoj

194

Kik boks klub ,,Grčica,, od 24. do 26. juna nastupio je na Svjetskom Prvenstvu u Kyokushin (ful kontakt) karateu koje se održalo u Mađarskoj u gradu Szentes i na kome su učestvovale 22 zemlje sa oko 800 takmičara u raznim uzrasnim i težinskim kategorijama.

Klub je nastupio sa ukupno 9 takmičara koji su ujedno predstavljali naš grad a i našu državu Bosnu i Hercegovinu.

U pionirskoj konkurenciji, naš takmičar Ognjen Garić, efikasnim pobjedama uspio je da se izbori do finala i pobijedivši Rumunskog takmičara domogao se prvog mjesta i zlatne medalje postavši tako Prvak svijeta u kategoriji Kids + 35 kg.

Takmičar Danijel Perić je u kadetskoj konkurenciji uspio da se izbori do finala i osvoji srebrenu medalju postavši tako Viceprvak svijeta u kategoriji Youth +80 kg.

Dva treća mjesta, dvije bronzane medalje, uspjeli su da osvoje takmičari Strahinja Sekulić i Jelena Antić koji su takođe imali jaku konkurenciju u svojim kategorijama.

Naši takmičari su predstavili našu državu i naš grad u najboljem svjetlu i pokazali da na ovim prostorima borilačke vještine i sportove treba ozbiljno shvatiti i dati im maksimalnu podršku.

Ovom prilikom klub se zahvaljuje: Gradonačelniku dr.Anti Domiću, Ministru industrije, energetike i rudarstva RS Petru Đokiću i Auto kući Zaki Mobil koji su nam omogućili odlazak, boravak i učešće na Svetskom Prvenstvu u Kyokushin karateu u Mađarskoj.

Prethodni postLude stvari koje su glumci radili zbog uloga
Sledeći postPrijem za 16 novih zaposlenika u JP „Komunalno Brčko“

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime