Brčak pokazao kako se pjeva u Bosni

81

Armin Zukić iz Tuzle učestvovao je u duelu sa Fatmirom Sulejmanijem iz Brčkog. Prvi kandidat odabrao je pesme “Pariške kapije” i “Dani prolaze”, dok se drugi takmičar predstavio numerama “Svako ima onog koga nema” i “100 kafana”. Prvi takmičar je osvojio jedan glas, a drugi svih šest glasova žirija.

“Prvi kandidat nije zaslužio prolaz dalje, ali sam mu glas dala zbog prve pesme. Drugi kandidat ima jako lepu boju glasa i zaslužio je da ide u treći krug”, rekla je Viki Miljković. Jelena Karleuša pohvalila je izgled kandidata i rekla da su jako dobri frajeri.

“Od prvog kandidata me je zapolela glava. Tako lep momak, a toliko falš peva. Drugi kandidat je bio top i odlično je pevao obe pesme. Ti možeš da budeš zvezda Granda”, rekla je Jelena. Šaban je iskreno rekao da su nastupi kandidata bili potpuno različiti, dok je Marija primetila da je prvi kandidat potpuno omanuo u drugoj pesmi i sam sebe nokautirao. Drugog takmičara je pohvalila za nastup i rekla kroz šalu da je malo podseća na štrebera. Bosanac je priznao da će biti blag jer su momci iz Bosne.

“Za drugog kandidata ću samo reći “Tako se peva u Bosni”, rekao je Bosanac. Pogledajte i ostale komentare žirija.

(zvezdegranda.tv)

Prethodni postSjajan vikend za brčansku odbojku
Sledeći postSmajlović Enes optužen za utaju poreza

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime