Brčanske Lavice silovite na startu Playoff-a

66

Prvom polufinalnom utakmicom između Lavova i Kozare, prethodnog vikenda počeo je Play Off Prve ženske lige Republike Srpske (1. ŽLRS) za sezonu 2020-2021.

„Već na startu Playoff-a Lavice su pokazale da rezultati iz regularnog dijela sezone, kada su osvojile prvo mjesto, nisu slučajnost, i da u završne borbe za titulu prvaka i plasman u Premijer ligu Bosne i Hercegovine ulaze izuzetno spremene i raspoložene,“ kažu u klubu.

Nakon dvije pobjede u regularnom dijelu sezone, ekipa Kozare je savladana i treći put ove sezone, i to najubjedljivije do sada.

LAVOVI – KOZARA 83:28 (21:3, 23:12, 30:12, 8:11)

Predvođene već standardno odličnim dvojcem Milica Đokić (27 poena, 12 skokova, 9 ukradenih lopti i 8 asistencija, INDEX 36) i Milica Dabović (24 poena, 13 ukradenih lopti, 6 asistencija i 3 skoka, INDEX 35) Lavice su tokom svih 40 minuta diktirale tempo, nedozvolivši protivnicama ni najmanju šansu za iznenađenje.

„Osim Milica Đokić i Dabović, na ovom meču trener Aleksandar Bližnjaković je računao i na sljedeće košarkašice: Iva Karišik 14, Sara Đokić 5, Jelena Lazarević 5, Marjana Todorović 2, Kristina Stupar 2, Ksenia Vukić 2, Amila Smajić 1, Ana Đokić, Tamara Šarenac i Adna Okić. Polufinalna serija igra se na dva dobijena meča, a drugi meč između Kozare i Lavova na rasporedu je u nedjelju, 14. marta u Areni Gradiška sa početkom u 16:30h,“ saopšteno je iz kluba.

IZVORbrckodanas.com
Prethodni postDanas u Brčkom humanitarni kviz znanja
Sledeći postU Vijećnici otvorena izložba „Brčko u osmanlijskim spisima“