Brčanske odbojkašice i odbojkaši za vikend igraju finale KUP-a BiH

129

Ženski odbojkaški klub “Bimal – Jedinstvo” sutra, subota 12. mart, od 16:00 časova u sportskoj sali JU Gimnazija Brčko, kao domaćin brani tituli pobjednika KUP-a Bosne i Hercegovine. U finalu se sastaju sa Univerzitetskim odbojkaškim klubom ”Banjaluka Volley”.

„Protivnice imaju namjeru i želju da, nakon dugo godina, skinu našu ekipu sa trona. Međutim, mi vjerujemo da smo bolja ekipa i da ćemo uspjeti odbraniti titulu. Igra se jedna utakmica i sve se može desiti. Protivnik sigurno neće doći spuštenog garda i pokušaće da napravi najveće iznenađenje u sportu u BiH u ovom trenutku, ali vjerujem da mi imamo bolji kvalitet i da se to neće desiti“, izjavio je šef stručnog štaba kluba Smail Pezerović.

Brčanske odbojkašice KUP BiH do sada su osvojile 12 puta, a računaju na snažnu podršku publike sa tribina da osvoje i 13. trofej. Sa ekipom UOK “Banjaluka Volley” u sezoni su se srele tri puta i u svim utakmicama ih pobijedile.

Iz arhiva

U muškom finalu, dan poslije, sastaju se ekipe Hrvatskog odbojkaškog kluba ”Domaljevac” i Odbojkaškog kluba ”Mladost” Brčko.

Domaćin finala KUP-a BiH u muškoj konkurenciji je HOK ”Domaljevac”. Utakmica se igra u sportskoj dvorani ”Fra Martin Nedić” u Orašju, u nedjelju, 13. marta, s početkom u 16:00 časova.

Za one koji nisu u prilici da uživo gledaju utakmice, biće organizovan direktan prenos na BHRT1.

IZVORwww.brckodanas.com
Prethodni postDoris Živković i Almir Čolo najuspješniji sportisti Distrikta za 2021. godinu
Sledeći postŠta piše u Povelji ugarskog kralja Žigmunda u kojoj se pominje Barkazad (Brčko)?