Brčanske princeze nove – stare pobjednice KUP-a Republike Srpske

41
Foto: ŽOK Bimal - Jedinstvo

Seniorke Ženskog odbojkaškog kluba “Jedinstvo – Bimal” osvojile su uzastopni 17., a ukupno 20. trofej KUP-a Republike Srpske.

One su proteklog vikenda u Gradišci savladale ekipu UOK “Banja Luka Volley” maksimalnim rezultatom 3:0, po setovima 25:22, 25:18, 25:12.

Do nove pobjede članice najtrofejnijeg ženskog brčanskog kluba stigle su pod vođstvom Radmile Marković, koja je nekada i sama igrala za ŽOK “Jedinstvo”, a vratila se u svoj klub kao trener upravo iz “BL Volley-a”.

“Meni je najdraža, jer mi je prva titula sa Jedinstvom. Ponosna sam na ove djevojke. Mladi sastav uspio je da odigra zrelo i disciplinovano kako ovu utakmicu, tako i mnoge prije. Pobjednik ni u jednom trenutku nije dolazio u pitanje”, izjavila je trener Radmila Marković za RTRS.

“Više sam nego ponosna na ovu ekipu. Na početku sezone bilo je mnogo špekulacija oko našeg podmlađenog tima, ali drago mi je što smo pokazale naš kvalitet, uprkos činjenici da su nas napustile četiri igračice iz prve postave”, izjavila je Jovana Biberdžić iz ŽOK “Bimal-Jedinstvo”.

Irena Vukoja, tehničar u brčanskom klubu, proglašena je za najbolju igračicu finalnog meča.

IZVORwww.brckodanas.com
Prethodni postPolicija upozorava na širenje zlonamjerne elektronske pošte
Sledeći postRadarske kontrole u periodu od 28.11.2022. do 4.12.2022. godine