Demos organizuje radionice o pisanju projekata – prijave do 12. januara

28

Udruženje građana “Demos” Brčko distrikt BiH organizuje radionice u okviru projekta “Čovjek sam koliko imam ljudskih prava” na kojima će učesnicima biti pružena osnovna znanja iz projektnog menadžmenta i pisanja projektnih prijedloga prema donatorima.

„Projekat će biti realizovan za tri grupe po 12 učesnika i to u januaru, martu i aprilu. Planirana je obuka za 30 učesnika iz NVO sektora i šest učesnika iz tri odjeljenja Vlade Brčko distrikta BiH, koji neposredno sarađuju sa nevladinim organizacijama u Brčkom. Da bi projektom zbližili davaoce sredstava iz Brčkog i primaoce tih sredstava, i na ovaj način pozivamo šefove matičnih odjeljenja Vlade da predlože po dva službenika iz Pododjeljenja za podršku MZ i NVO, Odjeljenja za evropske integracije i Odjeljenja za privredni razvoj, sport i kulturu, te nevladine organizacije da kandiduju po jednog predstavnika svoje organizacije za učešće u radionicama“, navode iz UG „Demos“ Brčko.

Predstavnici prvih 30 organizacija koje se prijave po vremenskom slijedu na mail adresu info@demosbd.org najkasnije do 12. januara 2022. godine, biće pozvani na radionice, a šest mjesta su rezervisana za predstavnike Vlade Brčko distrikta BiH.

Prva radionica biće održana u periodu od 17. do 22. januara 2022., radionica za drugu grupu biće održana od 7. do 12. marta 2022. godine, a treća grupa pohađa radionicu od 18. do 24. aprila tekuće godine.

„Učesnici koji budu odabrani biće obavješteni do 14. januara u koju grupu su uvršteni i kada će biti njihova obuka. Obrasci za prijavu se nalaze na ovom linku. Donator projekta je Vlada Brčko distrikta BiH, Odjeljenje za stručne i administrativne poslove“, kažu u Demosu.

IZVORwww.brckodanas.com
Prethodni postNada Stjepanović na prijemu kod predsjednika Skupštine
Sledeći postAnketiranje o potrošnji domaćinstava na području Distrikta