Destination IT: Fantastične karijere i kako ih pronaći

82

Organizacija “Encode” organizuje besplatnu online info sesiju pod nazivom “Destination IT: Fantastične karijere i kako ih pronaći”.

Info sesija je namijenjena svima onima koji žele da izgrade karijeru u IT sektoru, a ne znaju kako da naprave prvi korak.

“Broj mjesta je ograničen, a svi oni koji se prijave na vrijeme imaće priliku da se upoznaju sa karijerama u IT-u. Govorićemo o tehničkim i netehničkim pozicijama. Upoznaćemo se sa potrebnim kvalifikacijama za pozicije kao što su Frontend Developer, Backend Developer i QA Engineer (Quality Assurance), te predstaviti putokaz koji će vam reći šta bi trebalo da učite i kojim redoslijedim, ukoliko želite da se usmjerite ka određenoj karijeri”, kažu u ovoj organizaciji.

Na kraju događaja govoriće o samom procesu traženja zaposlenja i prakse, te najčešćim greškama koje početnici prave.

“Ukoliko vam je ovo zanimljivo i želite napraviti prvi korak ka uspješnoj karijeri u IT-u, prijavite se putem LINKA najkasnije do 18. februara 2023. godine do 20:00 časova. Događaj će se održati u ponedjeljak, 20. februara sa početkom u 19:30 časova. Predviđeno trajanje događaja je 60 minuta”, ističu organizatori.

Ova prilika može označiti početak vaše uspješne IT karijere.

IZVORwww.brckodanas.com; www.encode.ba;
Prethodni postDelegacija Distrikta posjetila opštinu Tešanj
Sledeći postOtkriven Spomenik civilnim žrtvama rata u Brčkom