Ekonomski fakultet Brčko i Kancelarija za reviziju Distrikta potpisali Memorandum o saradnji

213

U prostorijama Ekonomskog fakulteta u Brčkom danas je potpisan Memorandum o saradnji između Ekonomskog fakulteta Brčko, Univerziteta u Istočnom Sarajevu, i Kancelarije za reviziju javne uprave i institucija Brčko distrikta Bosne i Hercegovine.

Memorandum su potpisali mr. sci. Selma Šadić, dipl. oec., glavna revizorka Brčko distrikta Bosne i Hercegovine, i prof. dr Lazar Radovanović, dekan Fakulteta.

“Kancelarija za reviziju i Fakultet, zaključivanjem Memoranduma, saglasni su da međusobnu komunikaciju i saradnju zasnivaju i unapređuju na osnovu principa partnerstva, transparentnosti i međusobnog informisanja”, saopšteno je iz Ekonomskog fakulteta.

Kako se dalje navodi, osnovne aktivnosti koje su predviđene Memorandumom, i koje će uzajamno omogućiti Kancelarija i Fakultet, su:
 učešće predstavnika Fakulteta na stručnim skupovima, predavanjima, okruglim stolovima, radionicama, prezentacijama i relevantnim događajima koje organizuje Kancelarija i za koje postoji obostrani interes
 uključivanje predstavnika Kancelarije u različite projekte i edukacije o eksternoj reviziji, koje organizuje Fakultet.
 organizovanje dana otvorenih vrata i posjeta studenata Kancelariji, radi upoznavanja s organizacijom, načinom rada i aktivnostima Kancelarije, te
 informisanje javnosti o zajedničkim i posebnim aktivnostima koje se odnose na realizaciju Memoranduma.

IZVORwww.efb.ues.rs.ba
Prethodni postSedmica prevencije: Izaberi život, pobjedi stid, uradi PAPA test
Sledeći postPoreska uprava poziva poreske obveznike da podnesu godišnje prijave, kao i zahtjeve za povrat poreza