Facebook profilna od sada i u GIF formatu

71

Facebook ne prestaje s uvođenjem noviteta i opcija koje će zaintrigirati mnoge korisnike ove popularne društvene mreže. Umjesto standardnog formata, korisnici Facebooka uskoro će imati opciju postavljanja profilne fotografije u GIF formatu i to u trajanju do sedam sekundi. Kratki klip (službenog naziva profilni video) aktivirat će se kad osoba pristupi vašem profilu.

“Profilni video daće jednu sasvim novu dimenziju vašem profilu” – najavili su iz Facebooka.

Osim toga, još jedna od promjena je automatsko micanje određenih profilnih fotografija ili videa. Često se zna dogoditi da korisnici žele obilježiti neki dan ili događaj (kao što je bio primjer s profilnim fotografijama u duginim bojama) pa potom zaborave promijeniti i vratiti profil na staro.

Nova opcija omogućit će automatsko micanje i vraćanje stare profilne fotografije ili videa, bez da o tome morate razmišljati. Biti će dovoljno zadati vremenski period i fotografija će se automatski maknuti, a profil vratiti na staro.

Treća novost koja se svidjela mnogim korisnicima je i postavljanje većeg broja vijesti na sam vrh profilne stranice uključujući novi jednoredni “bio” odjeljak s informacijom o tome gdje radite i s pet pripadajućih fotografija.

Prethodni post“Mladosti” će odigrati dvije trening utakmice protiv “Vojvodine”
Sledeći postPoraz OK “Jedinstva” na startu

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime