Fatmir Sulejmani kod gradonačelnika i njegovog zamjenika

184

Gradonačelnik Brčko distrikta BiH dr. Anto Domić i dogradonačelnik Esed Kadrić ugostili su danas u prostorijama Gradske vijećnice Brčaka Fatmira Sulejmanija koji se plasirao u superfinale showa “Zvijezde Granda” gdje će nastupati 13. srpnja uz prijenos uživo u Zetri.

“Mnogi mi kažu da sam najbolji veleposlanik grada jer zaista potenciram Brčko i nastojim da se na svaki mogući način i na svakom prostoru spominje Brčko i jako mi je drago zbog toga. Trudim se raditi ono što najbolje znam, a pokazali su se i dobri rezultati”, izjavio je Fatmir novinarima nakon prijama u Vijećnici.

Ovim putem je pozvao sve sugrađane i zainteresirane da glasuju za njega u superfinalima te izrazio nadu da će finalno natjecanje ispuniti njegova očekivanja i zahvalio svima na ukazanoj potpori.

Gradonačelnik Domić čestitao je Fatmiru na uspjehu ističući da je i ranije imao prigodu gledati njegove nastupe na festivalu “Dječja mašta može svašta”, da ga pamti kao pobjednika showa „Prvi glas sevdaha Bosne i Hercegovine“, kao i da ga je slušao na drugim događajima u kojima je sudjelovao na prostoru Brčko distrikta BiH.

“Uistinu moram konstatirati da je Brčko distrikt sredina iz koje potiču vrhunski ljudi, a jedan od njih je i gospodin Sulejmani koji će 13.srpnja uz našu veliku potporu i osvojiti finale što će itekako doprinijeti njegovoj karijeri. S druge strane, nas kao Brčko distrikt promovirati kao jednu multietničku sredinu u kojoj se rađaju, žive i rade vrijedni talentirani i izvrsni ljudi. Kao gradonačelnik Brčko distrikta pozivam sve naše sumještane i ljude koji vole dobru glazbu da se 13. srpnja u 21.00 sat uključe u izravan televizijski program i na takav način podrže Fatmira kako bi i on dostigao svoj cilj u ovoj fazi svoje karijere”, poručio je gradonačelnik Brčko distrikta BiH dr. Anto Domić.

Ovaj talentirani mladić je zahvalio čelnicima Vlade Distrikta na prijamu te istaknuo da je jako ponosan što je na takav način predstavio svoj grad, ali i sebe te iskazao uvjerenje da će istim tempom nastaviti i u budućnosti.

Prethodni postPočela žetva pšenice, podsticaja nema
Sledeći postNermin Rejzović novi direktor Komunalnog

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime