FK “Jedinstvo” Brčko, u drugoj ligi

946

Fudbalski klub “Jedinstvo” Brčko, kao prvoplasirana ekipa regionalne fudbalske lige grupa istok iz prethodne sezone, igraće u ovoj sezoni u drugoj ligi Fudbalskog saveza Republike Srpske-grupa Istok, zajedno sa fudbalskim klubovima iz Brčkog: “Lokomotivom”, koja je završila prošlu sezonu na osmom i FK “Ilićkom 01” koja je bila četvrta na tabeli druge lige.

Fudbaleri “Jedinstva” su već prošli prvu prozivku (19 igrača), koju je obavio iskusni pedagog Milenko Radić, napravili nekoliko treninga i juče odigrali u Srebreniku prvu kontrolnu utakmicu. Drugu će odigrati u petak na svom stadionu gdje dočekuju prijatelje iz Gunje, fudbalere “Jadrana” koji još uvijek ne mogu koristiti svoj stadion oštećen prošlogodišnjim poplavama.

“Prvotimska slika “Jedinstva” još nije kompletna”, – rekao je u izjavi za Radio Brčko Milenko Radić, napominjući da će do kraja prelaznog roka koji traje do 2. avgusta, sastav ekipe doživjeti još promjena i prinova.

U drugoj fudbalskoj ligi nastupajuće sezone, koja počinje 15. avgusta, igraće 16 klubova. Prvih 15 utakmica biće realizovano do 22. novembra, a u prvom kolu Brčaci gostuju u Pučilama na terenu “Gorice”; u drugom kolu dolazi “Podrinje” iz Janje, u trećem Jedinstvo putuje na Sokolac, a u četvrtom kolu ljubitelji fudbala vidjeće derbi između Jedinstva i Lokomotive, a u petom derbi između “Ilićke 01” i Jedinstva.

Prethodni postBrčankama i Brčacima 19 medalja u kajaku i kanuu
Sledeći postPobjednik u Dota 2 turniru odnosi preko 6 miliona dolara

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime