Greškom dobio vrijedne poklone od Amazona

82

Božić je došao prije roka za jednog mladog Britanca koji je greškom od Amazona dobio 4.500 evra vrijedne predmete i, što je najvažnije, pravo da ih zadrži, saopštila je čuvena onlajn prodavnica. Student inženjerstva Robert Kvin slikao se za britanski tabloid San okružen “poklonima”, među kojima su 3D televizor, nekoliko tableta, konzola za igrice, pa čak i jedan radijator. Predmete su vratili nezadovoljni kupci i poslati u jedan od depoa Amazona, ali su greškom završili na Kvinovoj adresi, u londonskom predgrađu Bromli.

“Rekao sam im da ne bih želio da ljudi koji su ove stvari vratili imaju problema. Amazon me je, međutim, uvjerio da se to neće dogoditi”, ispričao je 22-godišnji mladić listu San.

On je naveo da će dio tih predmeta pokloniti u dobrotvorne svrhe, a dio prodati kako bi prikupio novac koji će uložiti u malo preduzeće koje namjerava da osnuje. Portparol Amazona je izjavio za AFP da je “ta stvar sada riješena”. “Mogu samo da potvrdim da je u ovom slučaju klijent obavješten da može da zadrži isporučene predmete”, dodao je on.

(AGENCIJE/NN)

Prethodni postČaša vina štetna koliko i tri votke
Sledeći postProfesionalni 3D dizajnerski softver besplatan za škole i fakultete