“Happy Kids Daycare” proslavio prvi rođendan

637

Dnevni i produženi boravak za mališane uzrasta od 1,5 do 11 godina “Happy Kids Daycare” Brčko proslavio je prvi rođendan.

“Iza nas je godina puna uzbuđenja, predivnih događaja, brojnih izazova sa kojima smo se zajedno suočavali i sada mogu da kažem da smo mnogo toga naučili i prošli i spremniji smo nego ikada za nove uspjehe sa našim mališanima i roditeljima”, rekla je Cvija Palfreman, vlasnica “Happy Kids Daycare”.

Da bi prvi rođendan proslavili kako dolikuje, vaspitači, predavači i polaznici vrtića organizovali su rođendansku zabavu, ali ne bilo kakvu! Nego pravu zabavu prilagođenu upravo mališanima, proslavljenu u dječijoj igraonici i rođendaonici.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Naše zvjezdice su imale modnu reviju, prošetali su crvenim tepihom, osjećali su se baš ponosno pred svojim roditeljima i drugarima”, kaže Cvija.

Osim toga, mališani su se predstavili na engleskom jeziku, imali muzičko – scenski dio programa, a takođe svim polaznicima “Happy Kids Daycare-a” dodijeljene su i prigodne diplome – za najboljeg brata, za najvećeg ljubitelja prirode, za najnasmijanijeg dječaka, najnevjerovatniju umjetnicu i dr.

Slavlje je završeno duvanjem svjećica uz pjesmice “Danas nam je divan dan” i “Happy Brithday dear Happy Kids”.

Osoblje „Happy Kids Daycare-a“ je na raspolaganju od 07:00 do 17:00 časova, a više informacija o dnevnom i produženom boravku možete saznati na facebook.com/happykids.brcko.

www.brckodanas.com

Prethodni postDanas svečano otvorena nova turistička agencija u Brčkom
Sledeći postNa Ekonomskom fakultetu Brčko upriličena dodjela diploma

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime