Humanitarna aukcija slika za Đorđu Đurića

111

Art Caffe Jazzwa poziva sve građane Brčkog da u srijedu 8. februara 2023. godine od 20:00 časova posjete Art Caffe Jazzwa u Zanatskom centru i daju doprinos humanitarnoj aukciji slika, koju za našeg sugrađanina Đorđu Đurića organizuju Atelje 6, Likovna radionica „Legat Ekmečić“ i Udruženje „Beba više“.

„Đurić već 28 dana leži u bolnici, zbog teškog oblika opstrukcije pluća. Za normalan nastavak života, neophodan mu je mobilni koncentrator kiseonika koji košta 3.560,00 evra, a kojeg nije u prilici da kupi. Đurić je, zajedno sa svojom suprugom, kroz program „hraniteljska porodica“ odgojio četvoro djece, različitih nacionalnosti, a vlastitu nema“, ističu organizatori aukcije.

Atelje 6, Likovna radionica „Legat Ekmečić“ i Udruženje „Beba više“ ponudiće na aukciji umjetničke slike, a sav prihod od prodaje slika biće uplaćen na žiro račun Đorđe Đurića.

Oni koji bi željeli da pomognu, a nisu u prilici da prisustvuju aukciji, svoje donacije mogu da uplate i na račun otvoren kod NLB banke AD Sarajevo.

Instrukcije za uplatu:
Đorđo Đurić
Brčko distrikt BiH
NLB Banka AD Sarajevo
SWIFT: TBTUBA22
IBAN: BA391320010858646046 ACCOUNT: 108586460

IZVORwww.brckodanas.com;
Prethodni postTursku i Siriju pogodio razoran zemljotres
Sledeći postŠest osoba lišeno slobode na graničnim prelazima od početka februara