I ove godine „Trojka iz bloka“ na Trgu mladih

204

Spektakl sporta, humanosti i zabave po drugi put dolazi uz Brčko u nedelju, od 19 časova na Trgu mladih!
I ove godine Brčko će imati priliku da pokaže humanost kroz sport i zabavu. „Trojka iz bloka“ dolazi u naš grad uz veliku podršku ponosnih sponzora, donatora i tehničkih sponzora – dobrih ljudi koji se trude i brinu o svojim ugroženim komšijama.

Akcija humanitarne organizacije Srbi za Srbe, u saradnji sa udruženjem građana „Princip“ Brčko, održaće se u centru grada, na Trgu mladih u nedelju, 12. avgusta od 19 časova.

Trojka iz bloka je sportsko-humanitarni projekat HO „Srbi za Srbe“ pokrenut 2012. godine. Akcija je dobila podršku Košarkaškog saveza Srbije, kao i mnogih javnih ličnosti poput Dejana Bodiroge, Novice Veličkovića, Saše Starovića, Danila Ikodinovića, Boška Ćirkovića Škaba, rep grupe THC la Familija, Nemanje Blažića Trikija, Dejana Savića…

Podsjećamo, rezultat prošlogodišnje „Trojke“ održane u Brčkom bila je kupovina traktora za devetočlanu porodicu Božić. Otac porodice, Anđelko, sam podiže čak osmoro djece i to Sretena (25 godina), Anđelku (22), Ružicu (20), Petra (18), Zorana (17), Žarka (16), Đukicu (15) i Đorđa (15).

„Trojka iz bloka“ je do sada održana u Srbiji, Republici Srpskoj, Crnoj Gori, Austriji, Švajcarskoj, Njemačkoj, Norveškoj, Kanadi i SAD. U Brčko dolazi drugi put i polako postaje tradicija.
Pravila su jednostavna – dolaskom na turnir, prijavom za takmičenje, donacijom, sponzorstvom ili tehničkim sponzorstvom, pomažete prikupljanje neophodnih sredstava za pomoć socijalno ugroženim višedjetnim porodicama.

Prijava za takmičenje u brzom šutiranju trojki je simbolična donacija u iznosu od 5 KM, a prijavljuje se na licu mjesta, pred početak turnira. Svojim prijavama direktno pomažete ugrožene porodice, jer svi prihodi idu direktno u humanitarne svrhe.

Sam turnir nema mnogo pravila i zaista je samo bitno učestvovati. Pobjednici su mališani koje zajedno pomažemo i svaka pomoć, svaka šutnuta trojka je nova velika pobjeda jer će naše dobročinstvo roditi bezbroj osmijeha. Dobrodošli su svi od 3 do 103, šutira se sa 3 pozicije, 5 lopti na svakoj poziciji i 40 sekundi za šutiranje.

Dođite da se družimo i pokažemo humanost!

Prethodni postU ponedjeljak otvaranje kružnog toka na Ilićki
Sledeći postIntervju sa Vanjom Grbićem – želim znanje koje imam da prenesem na djecu

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime