Igračka za odrasle – Lego Mercedes Arocs 3245

261

Čuvena kompanija za proizvodnju igračaka “Lego” i automobilski gigant “Dajmler” su odlučili da zajedničkim snagama dizajniraju model kamiona Lego Mercedes Arocs 3245. Riječ je o pravoj maketi kamiona izrađenoj od Lego kockica. Sudeći po komplikovanoj i detaljnoj konstrukciji, ovo je više smanjeni model kamiona nego igračka. Riječ je o Technic liniji kompanije “Lego”, koja može da se pohvali visokom nivou tehničkih detalja.

Arocs 3245 može da se pohvali da je sastavljen od čak 2.793 različita dijela i ima nekoliko pneumatskih komponenti. Dug je 54 cm, 14 je širok i visok je 31 cm.

U kompaniji “Lego” kažu da su se potrudili da što vjernije naprave Arocs 3245. Kamion ima četiri osovine, kran sa kašikom, pumpe sa novim pneumatskim sistemom…

Kao i kod drugih Lego Technic modela, i ovaj dolazi sa šemom za sklapanje alternativnog modela, odnosno vozila koje je autentično i izazovno za sklapanje. Prodaja Lego Arocs 3245 modela počinje 1. avgusta i važiće za jedan od najsloženijih modela Lego Technic linije.

(NN)

Prethodni postZašto treba izbjegavati bijeli hljeb
Sledeći post10 lekcija Alberta Einsteina

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime