Ispovesti studentkinja koje se bave prostitucijom

1565

Noću svoje usluge najčešće nude poslovnim ljudima u luksuznim hotelima, elitnim klubovima, na jahtama, zatvorenim zabavama, iznajmljenim stanovima, ali i u studentskim domovima. Uz elitnu, hotelsku, agencijsku, sportsku, uličnu i mnoge druge vrste prostitucije, u svim većim gradovima u poslednje vreme cveta studentska prostitucija. Studentkinje u “posao“ s prostitucijom najčešće ulaze same, bez makroa kako s njim ne bi delile više od pola zarade. Avantura nije njihov motiv. To su uglavnom nemaština, borba za goli život, puko finansiranje hrane, stana, studija.

“Kolegama u klupama često ni na kraj pameti nije da te devojke vode paralelan život”, priča nam jedna od njih. Klijente pronalaze po preporuci, na internetu…

Studentkinja Maja (21), zgodna, u krevetu žestoka, traži gospodina za ugodna i vatrena druženja, nazovi broj. Tako glasi samo jedan od brojnih oglasa na internetu sa zamamnom golišavom fotografijom.

Maja kaže da ima svoj stan i da svoje usluge naplaćuje oko 100 evra po satu. Za vreme provedeno sa Majom od 23 sata uveče do 10 ujutro potrebno je da, kako kaže, izdvojite 700 evra.

Kako im policija ne bi ušla u trag, oglas ostaje aktivan tek nekoliko sati, najduže jedan dan, a onda se dodaje novi, s novim imenom.

Svoju ispovest o tome kako se već na prvoj godni studija doslovce prodala za zelenu majicu, a potom našla u grotlu prostitucije, ispričala je za “Ekspres” 35-godišnja devojka, nekadašnja studentkinja.

Kaže da je počela da se prostituiše za novac jer joj je trebao novac da plati studije. Onda je videla da lagodnije živi, pa se sve kasnije preobrazilo u pohlepu, čisto iživljavanje.

Danas za sve okrivljuje svoje sputano i neiživljeno detinjstvo u konzervativnoj sredini.

“Na studije sam došla kao pravo pravcato nevinašce. Odjednom sam se našla sama, daleko od svih, od roditeljske stege. Odmah sam uvidela šta prijateljice rade i čime se sve bave da poboljšaju studentski standard. Shvatila sam da sada i ja mogu sve ono što ranije nisam mogla ili smela zbog okoline i sebe same. Pod svetlima velegrada mogla sam da dotaknem i dno i nebo. Dotakla sam oboje. Nebo sam takla zaljubivši se u dečka sramežljivog poput mene, koji me je ubrzo svojom brutalnošću doslovno gurnuo na dno. Iz inata i osvete momku htela sam da istražim jesu li svi muškarci isti. Prvi mi se ponudio vlasnik omiljenog butika, tatin vršnjak. Šta da vam kažem, on besraman, a ja popustljiva i završila sam u njegovom krevetu. Nazad više nisam mogla. Bio je to moj prvi seks naplaćen zelenom majicom”, priča nekadašnja studentkinja.

Osim novca, odeće poznatih maraka i ostalog, sagovornica otkriva da su joj klijenti često nudili i kokain.

“Već u prvoj godini studija, hvalisanjem onih koji su bili sa mnom, pročulo se za mene. Zaključila sam da vredim u krevetu i znala sam kako od svih da izvučem ono što želim. Sve je krenulo od majice, pa trenerke, patika, štiklica… Kada sam se dobro obukla, umesto krpica zanimao me novac. Za seks na brzaka znala sam, bez imalo srama da tražim 100 ili 200 eura. Nakon što sam probala jednog, dvojicu, trojicu… bio je to put bez povratka. Od nekad sramežljive devojke preobrazila sam se u objekt za zadovoljavanje nečije požude. Sve mi je bilo nebitno i imalo svoju cenu, zavisno od mesta i želja klijenata. Najviše sam mogla da “uzmem “ za seks na javnom mjestu. Kafić, ima ljudi, nema ljudi, ulaz u narodnjački klub, osvetljeno parkiralište, ulica ili hotelski bazen, bili su pravi izazov kao mesto za seks. Verovali ili ne, dok sam ispijala jutarnju kafu poseksala sam se u prepunom kafiću. Klijentu je to bio adrenalinski nagon a meni izazov zbog novca”, kaže ona.

Devojke za novac na ulici su, po njenoj priči, lako prepoznatljive po neumesno izazovnom odevanju.

“Svaka normalna žena voli da se dotera i da prošeta u štiklama, a kurva obučena u utegnutu suknjicu koja se lako skida te iste štikle obuje dodavanjem nepotrebnih delova odeće”, kaže ona i dodaje da je imala mušterije i od 80 godina.

(express.hr)

Prethodni postBrankica Brčacima darovala medalju sa prvih Evropskih olimpijskih igara
Sledeći postOdržan memorijalni odbojkaški turnir “Milorad Dragičević 2015″

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime