Ivana Rokvić nova košarkašica KK “Lavovi” Brčko

41

Novo pojačanje Košarkaškog kluba “Lavovi” Brčko za narednu sezonu je Ivana Rokvić, iskusna košarkašica koja igra na poziciji beka. Rođena je 8. februara 1989. godine u Brčkom.

U Lavove dolazi kao slobodna igračica, a u dosadašnjoj karijeri nastupala je za “Brčanku”, “Mladost” iz Prijedora i “Borac” iz Banja Luke.

Osim uspješne igračke karijere, Ivana je 2015. godine diplomirala na Fakultetu fizičkog vaspitanja i sporta Univerziteta u Banja Luci.

Svoj prvi meč u dresu Lavova odigrala je u subotu 10. septembra u prijateljskoj utakmici protiv ekipe Brod na Savi iz Slavonskog Broda.

“Presrećna sam što sam i zvanično dio košarkaške porodice Lavova. Sada zvanično, ali već određeno vrijeme sam uz ekipu. Zadovoljna sam uslovima za rad u Lavovima, ekipa je fantastična i sa velikim nestrpljenjem sam očekivala  prve minute na parketu u dresu Lavova. Mislim da svojim iskustvom mogu da dam veliki doprinos u ostvarenju zacrtanih ciljeva kluba”, izjavila je Ivana Rokvić nakon ozvaničenja saradnje.

 “Očekujem da Ivana svojim iskustvom, znanjem i kvalitetom pomogne našoj mladoj ekipi u ostvarenju ciljeva u novoj sezoni. Ivana iza sebe ima veliki broj sezona u Premijer ligi i vjerujem da ćemo njenim dolaskom dobiti na kvalitetu, ali i sigurnosti ekipe”, istakao je predsjednik Lavova Boško Vukadinović ovom prilikom.

Svi članovi kluba Ivani su poželjeli dobrodošlicu.

IZVORwww.kklavovibrcko.com
Prethodni postPobjeda košarkašica KK „Lavovi“ Brčko u prvom pripremnom meču pred novu sezonu
Sledeći postRaspisan konkurs za upis vanrednih učenika u brčanske srednje škole