JP Komunalno – Još jedna generacija pripravnika uspješno završila pripravnički staž

78

Devet pripravnika sa visokom stručnom spremom juče je uspješno završilo pripravnički staž u JP „Komunalno Brčko“ u trajanju od jedne godine.

U skladu sa njihovim obrazovanje, interesovanjima i mogućnostima, bili su raspoređeni u jednu od četiri organizacione jedinice preduzeća: Administraciju, Elektrodistribuciju, Vodovod i kanalizaciju i Čistoću, a mentori koji su im bili dodjeljeni, učili su ih, a nakon nekog vremena pratili ih i usmjeravali u radu.

Pripravnici su imali priliku da steknu nova znanja, da rade u timu, profesionalno, transparentno, te da usavršavaju stečene vještine i unapređuju praktično obrazovanje. Na polaganju pripravničkog staža, pred tročlanom komisijom, iskazali su zavidan nivo znanja o preduzeću, organizaciji, poslovnim procesima, ali najviše o aktivnostima kojima su se bavili.

Osim toga, iskazali su zadovoljstvo što su imali priliku da svoje prvo radno iskustvo steknu baš u našem preduzeću, kao i odnosom mentora i radnih kolega prema njima. Ističu da su za godinu dana imali priliku da nauče mnogo, te da se nadaju da će uskoro imati priliku da stečena znanja i iskoriste. U svakom slučaju, godina dana radnog iskustva u struci, u današnje vrijeme znači mnogo, kažu svršeni pripravnici.

JP Komunalno od osnivanja podržava mlade ljude u sticanju prvog radnog iskustva, primjeni teorijskog znanja u praksi, razvijanju novih znanja i vještina. Do sada je pripravnički staž u ovom preduzeću obavilo više od 170 mladih ljudi iz raznih oblasti: ekonomije, prava, elektroenergetike, informacione tehnologije, hortikulture, saobraćaja, arhitekture, zaštite životne sredine i ekologije i drugih.

Prethodni postLavovi protiv Vlasenice 1:3 u utakmicama
Sledeći postPortal brckodanas.com predstavlja novi dizajn

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime