KK “Lavovi” Brčko osvojili Novogodišnji turnir u košarci

238

U nedelju je 27.12.2015. god. u organizaciji Košarkaškog kluba “Lavovi” Brčko, održan Novogodišnji turnir u košarci za juniore “Brčko 2015”. Pored naše juniorske slekcije na turniru su učestvovale i ekipe: KK “Fenix Basket” Bijeljina, KK “Drina” Zvornik i KK “Milennium” Živinice.

U prvoj polufinalnoj utakmici, ekipa KK “Lavovi” pobijedila je ekipu KK “Milennium” iz Živinica rezultatom 90:69. U drugoj polufinalnoj utakmici ekipa KK “Fenix BasketĆ iz Bijeljine pobijedila je ekipu “Drina” iz Zvornika rezultatom 115:46.

U utakmici za treće mjesto ekipa KK “Milennium” bila je bolja od ekipe “Drina” rezultatom 62:52.

U finalnoj utakmici juniori KK “Lavovi” Brčko bili su bolji od vršnjaka KK “Fenix Basket” iz Bijeljine rezultatom 81:67. Najefikasniji igrač finalne utakmice bio je Bojan Blagojević iz ekipe Lavovi sa 33 postignuta poena, dok je kod gostiju najefikasniji bio Aleksandar Janković sa 28 postignuta poena. Aleksandar Janković iz ekipe Fenix Basket ujedno je proglašen i za najboljeg strijelca turnira sa ukupno 84 postignuta poena.

Za ekipu KK “Lavovi” na ovom turniru nastupili su: Miloš Tomić, Rastko Crnić, Haris Helać, Milorad Milovac, Predrag Ilić, Nikola Lazić, Radovan Crnić, Bojan Blagojević, Nikola Milošević, Alem Muminović, Kristijan Kubatlija, Vasilije Ilić i Dejan Vuković. Trener: Aleksandar Bližnjaković.


Takođe u nedelju 27.12.2015. god. pionirska ekipa KK “Lavovi” ugostila je ekipu KK “Drina” iz Zvornika u okviru XV kola pionirske lige Područnog košarkaškog odbora Bijeljina. U jako neizvjesnoj završnici, pobijedila je ekipa Drine rezultatom 40:39. Najefikasniji igrač ekipe KK Lavovi bio je Edis Muslić sa 12 postignutih poena.

Prethodni postDomaće serije uz koje smo odrastali
Sledeći postOdbojkаšice „Bimаl Jedinstvа“ zаvršile godinu fudbаlskom utakmicom

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime